Nädalane

Täna saab Muusikaelu nädalaseks! Lapse puhul ju ikka loetakse algul nädalaid ja siis kuid ning siis aastaid:)
Olen väga rõõmus kogu selle positiivse tagasiside üle, mis esimesest päevast alates minuni on jõunud. Kuna tegemist on minu oma eraalgatusega: keegi pole mind selleks sundinud ega tellimust esitanud ega rahasid jaganud, siis seda enam on tore, kui lisaks mulle endale Muusikaelu teistelegi korda läheb.

Hetkel tehakse tehniliste lahendustega veel tööd. Samuti sisu jaotuste jms osas pole kõik veel paika loksunud. Kui ettepanekuid, kuidas portaali paremaks muuta või teemasid, mis kindlasti peaksid Muusikaellu jõudma, siis olen juba ette tänulik. Päris mitmeid küsimusi olen saanud teemal, kas võib saata uudiseid kõikidest zhanritest. Saata võib muidugi, kuid ainuüksi klassikalise muusika valdkonna teemade maht väga-väga lai ja ennekõike keskendun praegu sellele. Sest nagu öeldakse – suur tükk ajab suu lõhki ja tark ei torma!
Mõnusat muusikaelu!